Magamról

Dr. Kollár Andor

egyéni ügyvéd

Facebook Twitter Linkedin

A modern kor és ügyvédség technikai követelményeinek mindenben megfelelő ügyvédi irodám Szeged belvárosában működik. Megbízóim érdekeit több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalatommal, naprakész tudásommal és az ügyek precíz megoldásával igyekszem szolgálni. Alapvető célkitűzésem, hogy minden ügyfelem elégedetten távozzon, ismerőseinek engem ajánljon, és újabb jogesetével ismét hozzám forduljon. Remélem, hogy hamarosan Önt is ügyfeleim között üdvözölhetem! A személyes találkozásunkig azonban engedje meg, hogy bemutassam Önnek főbb szakterületeimet:

  • ingatlanjog: ingatlannal kapcsolatos szerződések megszerkesztése és véleményezése mellett több ingatlan beruházással foglalkozó gazdasági társaság állandó jogi képviseletét is ellátom. Számos újonnan épülő társasház teljes körű jogi hátterét biztosítottam az építkezés megkezdésétől a társasház létrehozásáig. Ellátom ügyfeleim képviseletét az ingatlanügyi hatóság előtt, illetve szükség esetén ingatlant érintő peres eljárásokban is.
  • társasági jog: vállalom gazdasági társaságok alapítását és módosítását. Minősített elektronikus aláírás létrehozására alkalmas tanúsítvánnyal és hitelesítő kártyával rendelkezem, elektronikus cégeljárásra jogosult vagyok.
  • öröklési jog: jogi tanácsot adok örökléssel kapcsolatos konkrét jogesetekben. Öröklési szerződést, halál esetére szóló ajándékozási szerződést, várt örökségről rendelkező megállapodást szerkesztek, vagy véleményezem azt. Végrendeletet szerkesztek, és a megbízó ilyen igénye esetén nyilvántartásba vetetem a Magyar Ügyvédi Kamaránál erre a célra létrehozott és fenntartott végrendeleti nyilvántartásba. A nyilvántartás célja a biztonságos őrzés, valamint hogy a végrendelet léte és tartalma ismertté válhasson a közjegyzők és bíróságok előtt.

A fentieken túlmenően a polgári jog egyéb területein (családi jog, munkajog, kártérítési jog) is ellátom ügyfeleim képviseletét, illetve vállalom megbízóim büntetőjogi védelmét.

Az ügyvédi szolgáltatással kapcsolatos minden részletes információt megtalálhat irodám hivatalos honlapján.


ingatlanjog
társasági jog
öröklési jog
büntetőjog